U bevindt zich hier: Startpagina » Dirigent/ songcoach

Dirigent/ songcoach

Kateryna Vinytskyi
Kateryna Vinytskyi

Bio Kateryna

Zangeres, zangcoach en dirigente.

Kateryna is geboren en getogen in Oekraïne, in een gezin waar haar vader zong en gitaar speelde en de belangrijkste persoon was die Kateryna kennis liet maken met muziek en het podium.

Thuis had Kate, ondanks het tekort aan goede wereldmuziek vanwege de beperkingen van het systeem van de Sovjet-Unie, veel tapes met Michael Jackson, Sade, Queen enz. en die muziek vormde haar muzieksmaak. Ook ontdekte ze op jonge leeftijd de schoonheid van Oekraïense volksliedjes.

Samen heeft dit een grote invloed op Kateryna's muziekcreatieproces, want naast haar eigen liedjesproductie maakt ze ook koralen voor koren en harmonieën met een grote wereldstructuur, maar met veel eenvoudige melodische lijnen geïnspireerd door volksmuziek.

Daarna volgden de muziekacademie, de universiteit met als hoofdprofiel zang en directie en uiteindelijk, na haar verhuizing naar Nederland, heeft Kate ook een diploma geluidstechniek.

Kateryna is dirigent van Oekraïens orthodox kerkkoor, Oekraïens popkoor in Rotterdam, Kids international Choir - Singing Birds, Internationaal popkoor in Rotterdam, popkoor Am@azing uit Leidschendam en popkoor de LanSingers uit Bergschenhoek.Voor haar is het altijd belangrijk om mensen betrokken en geïnteresseerd te houden in zingen en plezierte hebben en dit alles te combineren met het leren gebruiken van een stem op een gezonde manier.

Kateryna:
"Mijn methodes zijn een combinatie van verschillende technieken, van Estelle Methode tot Italiaans klassiek belcanto, gemengd met fysieke activiteiten uit de yoga of dans. Alles samen zorgt ervoor dat mensen meer verbonden zijn met het geluid en creëert een geweldige vibe en geeft vrij snel een stabiel resultaat.Met vriendelijke groet Kateryna

Wij gebruiken cookies om de website voortdurend te verbeteren. Meer info